Kritika stránek

sportjim
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 23.10.2017
Zdravím odborníky, prosím o kritiku našeho nového webu https://www.sportjim.com/. Nejde mi ani tak o kritiku obsahu ale spíš zda je z úvodní stránky jasné o co jde. díky za názory

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 271
Registrace: 06.04.2015
sportjim
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 23.10.2017
my jsme to kompletně předělali. nově tam jsou blogy, eventy jsou také v novém adresáři. taky jsme udělali novou hlavní stránku. jinak dik za připomenutí. do inzerce a práce jsme přidali měny, dodělali češtinu atd . Mohl jsem to pouze aktualizovat původní dotaz.

matejka
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 32
Registrace: 09.05.2017
Nechápu proč tam jsou ty screenshoty, které zaberou skoro celou obrazovku. Nelíbí se mi mix angličtiny a češtiny, buď jedno nebo druhé. Kdyby tam nebylo napsáno "social network", vůbec bych nepochopil, že má jít o sociální síť, spíš mi to přijde jako nějaký blog nebo snad eshop či bazar (dole vidím nějakou nabídku). Jako uživatel nevidím důvod na stránce zůstávát.
Jiří Matějka
www.venkazdyden.cz

Michal Kubíček
Uživatelský avatar

Administrátor
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 240
Registrace: 27.09.2011
Vypada to jako blog na Wordpressu.

sportjim
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 23.10.2017
Moc děkuji všem třem autorům výše. Všichni máte hezčí a efektivní weby. Pokusíme se to předělat. Jen ta ANJ/ČJ s tím nic neudělám, když si lze jazyk přepnout a v jakém jazyce někdo napíše blog nebo inzerát neovlivním. Cením si Vašeho času pánové.

-- 12. 12. 2017 18:08 --

Dobrý podvečer. tak jsem vše smazal. když už jsem investoval do reklamy a člověka na web dotáhnul tak chci jeho email abych ho mohl v budoucnu informavat. Ať bych tu hlavní stránku desetkrát předělával tak to nebude nikdy ono. Takto se zaregistruje člověk co má zájem. Když mu nedokážu pomoci nyní tak třeba v budoucnu ano. Alespoň na něj budu mít kontakt. Ještě jednou díky všem za kritiku. Petr

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se