Kritika stránek

xfinancnik
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 17.09.2016
Ahoj, rozjel jsem nový portál www.yutoobpisnicky.cz. Na portálu chci přidávat novinky a hity z youtubu. Myslíte, že by to lidi ocenili, kdyby jim někdo takhle každej pár dní přidal něco, co zrovna frčí a co je novinka?

Abych se přiznal, tak šablona je koupená a přizpůsobená mejm potřebám, jde mi spíš o hodnocení nápadu. Jo a ještě jedna věc, přijde mi, že se trošku pomalejc načítá, neměli byste nějakej nápad, jak to zrychlit? Mám to na wordpressu a supercache tomu moc nepomáhá :( Díky moc a pěkný den.
Rozjíždím nový portál o hudbě z youtubu Youtube písničky

peeeeta
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.83/5

Příspěvky: 2055
Registrace: 02.09.2012
No tak když budu chtít vědět o nových hitech, tak zajdu přímo na youtube. Ten mi vybere podle mnou poslouchaných písniček a zhlédnutých videí další podobného žánru/stylu. Tomuhle nemůžeš konkurovat.

K podstatě pomalého načítání webu, musíš mít co nejméně požadavků a souborů, které se načítají.
Podívej se na tento seznam . Načítá se toho strašně moc.
Sluč soubory, minifikuj co jen jde a odstraň přebytečné pluginy a hlavně ty, které jsou neaktivní, ale nainstalované. Také přejdi na nejnovější PHP 7. Zkušenosti PHP 7 a WordPress jsem sepsal v jednom článku.
Pokud jsem ti pomohl přidej mi bod tlačítkem [+]
Wedos aktuální slevy
 CZC slevové kupóny

mirek novotny
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 160
Registrace: 07.01.2013
Hele aby ti to nějak smysluplně fungovalo tak to musíš zautomatizovat, protože když není kvalita tj. originální obsah tak musí být kvantita. A to se ručně nahnat nedá. To je taková malá technická. Co se týče uživatelské části tak ač vzhledově hezké, tak to oproti YT nenabízí nic proč by se člověk měl vracet. Udělej to trochu komunitní, nebo aspoň umožny pod každým videem převod do mp3.
Prodávám a tvořím weby i eshopy. Investuji do zajímavých projektů a občas píšu blog.
 TitanCar.cz

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se