phpBB

Fit
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 480
Registrace: 30.09.2011
Ahoj,
chtěl bych na svém fóru udělat nějaké odměny (zboží od obchodních partnerů) pro diskutující. Nechci je odměňovat za počet příspěvků, protože to by lidi začali psát plky a já chci zachovat kvalitní diskuzi.

Napadlo mě, že bych nainstaloval nějaký MOD do phpBB na reputace. Třeba to, co je tady na WebDealu. Potřebuji následující:

- reputace mohou dávat pouze registrovaní uživatele
- stačilo by plusko u každého příspěvku, jako je tady na WebDealu


A teď to hlavní:
- potřebuji, abych mohl nějak zjistit, kolik kdo dostal reputací za posledních např 30 dní. Abych každý měsíc mohl poslat ceny těm, kdo dostali nejvíc reputací. Třeba první 3 uživatelé s nejvíce reputacemi za posledních 30 dní. Jde tohle nějak zjistit? Aby se mi to třeba ukázalo v administraci, kdo má nejvíc reputací za posledních x dní??

Můžete mi prosím doporučit nějaký konkrétní plugin na reputace do phpBB, který tohle umí? Jaký plugin jede tady na WebDealu? Je to těžký na instalaci? Hlavně, aby ten plugin měl dobrou technickou podporu, aby nehrozily nějaké problémy s aktualizacemi na nové verze phpBB a šlo to jednoduše podle návodu nainstalovat. Díky všem za info.

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Fit
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 480
Registrace: 30.09.2011
Díky moc za info :). Ještě to promyslím... Jde mi o co nejjednodušší řešení, abych předešel nějakým zbytečným problémům v budoucnu. Aby šlo všechno jednoduše aktualizovat a nejlépe se nemuselo nic doprogramovávat na míru, protože jsem na programování lama a jsem rád, že si upravím html a css. Když mi to někdo udělá, tak si pak zase nejsem jistej atd. Ostatní věci jedině podle návodu :).

Třeba mě ještě napadne i něco jinýho. Kdyby někoho napadlo, jak ty diskutující odměnit (podle čeho to vyhodnotit, třeba i jinak než reputacema nebo aurou), tak bych byl rád. Chci prostě lidi motivovat, aby diskutovali a jednou za měsíc odměnit tři lidi třeba, kterým něco pošlu za odměnu. Ono taky jde o to, že by možná u mě na fóru lidé ty reputace moc nepoužívali. Budu přemýšlet.

Otakar Pěnkava

Administrátor
WD Trader: 4.6/5

Příspěvky: 2707
Registrace: 15.10.2010
Módy reputací pro phpBB jsou k ničemu, pokud je vyloženě nechceš, tak bych do toho nešel. Většinou jsou to středně těžké instalace a pokud se něco pokazí, tak bez zkušeností to neopravíš. Tento karma mód není až tak špatný (třeba Thx mód obsahuje víc chyb), ale obsahuje také plno zbytečností (např. síla karmy) a pokud to nevyužiješ, tak to zbytečně leží v DB.

Fit
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 480
Registrace: 30.09.2011
jj, díky za info, asi na to kašlu. Mám na fóru z modů akorát phpbb gallery a tu zvládám sám obstarat. Bohatě mi stačí, že si pro to sám překládám češtinu. Právě nechci nic zbytečně složitýho. Zkusím vymyslet něco jinýho, podle čeho budu uživatele odměňovat. Ale chce to nápad.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se