PPC

basti
WD Trader: 4.5/5

Příspěvky: 352
Registrace: 21.11.2011
Potřeboval bych trošku nakopnout s adsense, teprve s tím trochu víc experimentuju. Míra prokliku je zatím spíše bídná, ale to souvisí zejména s umístěním a postupně to zlepšuju. Co mě ale štve je zobrazování reklam přímo na Google nebo v celkem velkých formátech zobrazování reklam za směšné ceny (1 Kč za proklik apod.) - dá se někde nastavit zobrazování reklam podle ceny CPC? Třeba zakázat reklamy jen za zobrazení (1 halíř) a reklamy s CPC pod určitou hranici? Hledal jsem, žel marně :(

Ondřej Martinek
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 64
Registrace: 10.06.2013
Inzerenti se nedají vyfiltrovat dle ceny - můžeš jen filtrovat inzerenty dle URL - to si zablokuješ v Adsensu a nebudou se ti jeho reklamy zobrazovat.
Jsem affiliate manažer a affilák - na blogu píšu především o výkonnostním marketingu.
 Bilance mého affiliate roku 2020

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 272
Registrace: 06.04.2015
Nemám rád zakládání nových threadů, tak zneužiju tenhle...

V AdSense se mi u některých ploch po 7dnech objeví status "Nečinná" - může mi prosím někdo osvětlit tento status?
Především mne zajímá jestli "jenom spí" nebo "je úplně mrtvá", jestli ji tedy musím vytvořit znova a povyměňovat. nebo co s tím.
Zatím jsem zjistil že se sice normálně vykresluje, ale ve statistikách se nic nehýbe.
dík

katalog
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 147
Registrace: 03.04.2013
No a není to tím že negeneruje žádný provoz jako že se nikde nikomu nezobrazuje?

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 272
Registrace: 06.04.2015
ale to jo, ale když ten provoz začne znova mít, tak má stejně pořád ten status

katalog
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 147
Registrace: 03.04.2013
Možná to chvíli trvá než změní status ale pokud počítá normálně zobrazení a prokliky tak bych to neřešil :)

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se