PPC

klavesakm
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 82
Registrace: 30.12.2015
Dotaz od někoho kdo s tím nemá zkušenosti. Prosím mohl by mi někdo napsat. Výdělky na reklamě závisí nejspíš na návštěvnosti, umístění reklam,...? Jaká musí být průměrná návštěvnost webu aby něco vydělával? O jakých částkách je řeč? Díky

Daniel Yo
WD Trader: 1/5

Příspěvky: 74
Registrace: 17.12.2015
Hodne zalezi na oboru. V nasi krajine dostavas asi nejvic za finance, takze pujcky, atd. Kdyz jsem tohle delal, coz je tak dva roky zpet, vydelaval jsem na 5 az 10 strankovem webu se zamerenim na POV +- 50 dolaru mesicne jenom ze SERPU. Ale vedel jsem o cem psat. To je podle meho nejvetsi problem, vymyslet tema, ktere je v urcitem momente unikatni a hledane. Proklik byl tak za 2, 3 koruny. Kdyz jsem delal finance pohybovalo se to tak 5 az 8, ale presne uz nevim. Nejlepsi je delat kombinaci vseho. Takze dostavat z lidi maily, affil, ppc, placene clanky, atd, atd.

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 271
Registrace: 06.04.2015
20-30tis zobrazení, Sklik cca 300-400/měsíc eTarget 100-150/měsíc
(lidi prostě neklikají a hodně blokují)

Turek
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 376
Registrace: 21.01.2012
Ono se nedá moc porovnávat počet zobrazení a klik. Na některých stránkách lidé nemají důvod jít ze stránky na reklamu. Některé jsou zase cenově diametrálně rozdílné. Jestli se chceš na toto zaměřit, tak začni hledat dobré niky tak, že si vezmeš třeba Sklik.cz tam nástroj návrh klíčových slov a tam hledej. Ale nehledej jen slepě ve stylu půjčka má super hledanost a cenu za proklik (10 000 a 65,- kč za klik) ale sleduj i konkurenci v SERPu. Protože když se se stránkami nedostaneš nahoru, tak ti tyto čísla nic nepřinesou. Na internetu je o tom mnoho článků. Pokud máš nějaký koníček, tak raději dělej stránky na toto téma. Bude tě to bavit, obohatí to tebe i tvou komunitu kolem koníčku. Jen si před tím zjísti zdali je PPC na to reklama.

Přiklad: baví mě běhání nedělej stránky jen na téma běháni, tam ti budou vždy konkurovat velké zaběhnuté portály. Udělej stránky například na téma boty na běháni s podsekcemi dámské boty na běhání, pánské boty na běhání atp...

Kohy
WD Trader: 4.4/5

Příspěvky: 1661
Registrace: 08.08.2012
Hodně jde o umístění reklamy a její tématičnosti. Měl jsem statistiky za tisíc zobrazení klidně i 300 prokliků. Většinou se tak děje v rozporu s pravidly, kdy je reklama hned pod obrázkem a lidé to berou jako, že po kliku na reklamu uvidí další obrázek.

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se