PPC

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 272
Registrace: 06.04.2015
Mám dva problémy...
- na webu se mi ve všech článcích špatně vyklesluje Sklik (ta proluka pod bannerem)
- v některých článcích se mi odmítá vykreslit ten AdSense vpravo nahoře, říkal jsem si že to může být kolize s tím, že v článku je umístěný banner o stejné velikosti. Ale dělá to jenom u článků jednoho autora.
Příklad: http://smag.cz/fotbal/prozatimni-branka ... leta-2015/

Nevíte čím to může být?

Taky mne napadlo že by to mohlo být kolizí počtu ploch, ale to by zase dělalo vždycky, ne jenom u článků tohohle autora.

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Mac
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2455
Registrace: 17.09.2012
Odstraň a znovu nainstaluj šablonu. Teď už to jinak nepořešíš. A až do ní budeš vkládat zpátky reklamu, tak hlavně ne tak moc.

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 272
Registrace: 06.04.2015
mě přijde hlavně divné, že to dělá jenom u jednoho autora a že to zablokuje vždycky jenom jeden a ten samý banner

-- 25. 07. 2015 22:43 --

tak už mi to dělá všude... a když se podívám do starších článků, tak tam už blbne i sklik
(proč mám tolik reklam? ty naboku jsou moje, ty v textu autorů - je to "monetizovaný guestblogging")

-- 25. 07. 2015 23:54 --

jako jak pozoruju jak se to chová, tak začínám dost zvažovat možnost že se ty Adsensy nevykreslují proto, že systém do nich vypočítá stejnou reklamu a aby nedošlo k duplicitě, tak ji zobrazí jenom na jednom místě...

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Jestli má dost reklam poznáš podle personalizované reklamy. Stačí párkrát vyhledat na Google něco, čeho je AdSense přeplněný (dobře fungují VPS). Já osobně teď vidím reklamy v pořádku. Jak na IE, kde mám personalizovanou reklamu tak i Operu, kde je vypnutá (zakázané koláčky + anonymní režim).

Původně jsem to tipoval na velké množství reklamních jednotek, ale teď nevím. Vše funguje.

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 272
Registrace: 06.04.2015
já to shrnu:
- stáhl jsem počet jednotek AdSense aby se v 90% potkaly právě jenom 3
- vyměnil jsem šablonu (přepnul na jinou, odstranil ji a nainsaloval znova) - nepomohlo
- odstranil jsem jednotku responzivní reklama (většinou 728x90) - u pár příápadů to pomohlo
- do článků jsem místo 300x250 nasadil 336x280 a 250x250 - u pár případů to pomohlo
- mainpage, výpisy kategorií i tagů - funguje jak má
- v článcích kde je nějaký adsense v textu, tak se nevykreslí ten v sidebaru
- v článcích se dost často ztrácí banner na konci textu
- když jsem do toho sidebaru dal jiný kód, tak to dělalo taky (ať už přímo, nebo zako zástupný v adexpertu)

příklady postů kde to blbne ať dělám co dělám:
http://smag.cz/fotbal/barcelona-nepusti ... hostovani/
http://smag.cz/ostatni/hejnova-opanoval ... -i-londyn/
http://smag.cz/fotbal/real-madrid-lovi- ... casillase/

to že je to obtékání jakési divné jako u http://smag.cz/fotbal/prozatimni-branka ... leta-2015/ už ani neřeším

Drago
Uživatelský avatar
WD Trader: 4/5

Příspěvky: 966
Registrace: 10.11.2010
Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se