SEO

krabby
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 164
Registrace: 18.10.2013
Zdravím. Chci se zeptat jestli bude mít pozitivní dopad (a jak velký) vytvoření výpisu veškerých referencí a provedených prací. Tento odkazový seznamu by pak odkazoval na jednotlivé práce. Na tento seznam bych chtěl odkazovat z hlavní stránky například z menu. Bude to k něčemu?
Neděkuj mi, stačí kliknout na +

Mike92
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 102
Registrace: 22.08.2013
Z hlediska SEO bych tam velký přínos neviděl. Navíc jako zákazník bych moc ze seznamu nadšený nebyl, protože to bude spousta zbytečného klikání, abych se něco dozvěděl.

Vyber 10-20 tvých nejlepších referencí a k nim udělej pořádné náhledy i třeba s krátkým průvodním textem. Z nich povede proklik na detail konkrétní práce. Ostatní práce můžeš udělat tím seznamem, anebo obdobně a pomocí menších náhledů.

Web ti tedy nabobtná o další stránky, jak máš v úmyslu, což by mohlo mít drobný přínos pro SEO, ale hlavně se potenciální zákazník velmi snadno a rychle bude moct seznámit s tvojí tvorbou.

Katty16
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 28.08.2016
Ahoj, přínos to mít bude: vznikne nový obsah na webu minimálně.
dále pak někteří lidi, na které odkazujeme v referencích, mohou díky tomu naopak odkázat na nás (tito nám pomáhají, zmínili nás na...) apod.. Zvlášť když z toho vytvoříme jednu ze strategií pro získání zpětných odkazů.

S trochou obměn jsme to použili pro http://www.vceliste.cz/obsahovy-marketi ... ka-brezen/ . Akorát nešlo o reference, ale doporučení zajímavých blogů. hodně lidí na nás odkázalo a hlavně sdílelo na soc sítích (jen jsme od té doby změnili url článku, takže to v sociálních tlačítkách na straně není vidět).

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se