Sociální sítě

webdeals
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 80
Registrace: 09.02.2014
ahoj,

mam na FB stranku o cestovani a jen 100 fanousku. Kupovat si je nechci protoze budou mrtvi.. ale vyplatilo by se to kvůli tomu, ze ostatni uvidi, ze tam nejaci jsou, tak se pridaji?

Druha moznost je zaplatit si reklamu. nevite jaky je idealni pomer oslovenych/ tech co daji To se mi libi? ja to mam 400/16 a to mi prijde bídné:D


Nebo jake mate zkusenosti vy? jak rozjet "aktivni" stranku

Lukáš Charvát
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 143
Registrace: 06.07.2012
Budu se opakovat, jako na konkurenčním fóru, ale dnes už mi přijde jakýkoliv nákup fanoušků na FB jako vyhozené peníze. Balíčky fanoušků 100%, ten počet nemá takovej efekt na nabírání a spíš v dlouhodobém měřítku hodně uškodí. Nákup přes Facebook reklamu ti sice přivede fanoušky co ten like doopravdy dali, ale Facebook je trapnej a snižuje přirozenej dosah příspěvků. To znamená, že ty utopíš třeba 10 tisíc korun za reklamní kampaně, nabereš dejme tomu i s virálním efektem 15 000 fans a Fejsíček cocůteck stejně tvé příspěvky zobrazí jen nějaké tisícovce až třem...v průměru. A to číslo se bude snižovat nejspíš dál.

My máme na FB stránku s 12 700 fanoušky nabraných přes FB reklamu nebo přirozeně, a občas se stane, že náš odkaz vidí jen 300 lidí! Fotky a statusy vidí lidí více... ale sečteno podtrženo mít na fb stránku a utrácet peníze za fanoušky na ní je blbost :-)
Gaming affiliate? G2A Goldmine!

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se