Volná diskuze

kuuba22
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 1
Registrace: 17.03.2019
Nevedel jsem kam prispevek zaradit s ohledem na to, ze se jedna o to, ze po registraci dostavate denne krypto BXBC zdarma v podstate Airdrop - ALE POZOR - jen do konce tohoto mesice..
Jedna se o www.bisdaq.com


Jedna se v podstate o novou vzniklou spolecnost, exchmarket, ktera vstupuje na asijsky trh pod kridly Bittrex.
Jeste ted odbocim, kdyz toto udelala v roce 2017 Binance, jeji tokeny BNB ktere rozdavala, podobne jako ted uvadi na trh a rozdava Bittrex se dnes obchoduji okolo 10USD.

Strucny popis:
V dubnu letosniho ho roku Bittrex otevira novou burzu zamerenou konkretne na asijsky trh s nazvem Bitsdaq, registrovany v Hongkongu.
-- A take take tento mesic, rozdava tokeny, kdy kazdy z vas muzete jen za registraci (18+) ziskat 1000 jejich BXBC tokenu zdarma, ale plus, dalsi tokeny (200denne) jen za kazdodeni prihlaseni se.

Za pomoci tohoto linku https://bitsdaq.com/signup?referralCode=2DI2OVEK 1000 tokenu BXBC zdarma.

Pak nasleduje dalsi odmena, 200 tokenu DENNE jen za prihlaseni POZOR pouze jen do 31. brezna 2019. Pokud se tedy prihlasite kazdy den v breznu, muzete si nasbirat dalsich cca 3000 bezplatnych BXBC tokenu.

Dale ziskate referencni kod. Pokud se nekdo zaregistruje pomoci kodu obdrzi 1000 tokenu a vy dostanete 800 BXBC.

Pokud projdete svym KYC, dostanete dalsich 5000 tokenu. KYC = overeni, podobne jako na penezenkach, tzn overeni mailu, nejlip u gmail, telefonu, kopii ID nebo pasu a sefie foto s datem a ID.

Do konce brezna je mozne nasbirat vice nez 10000 tokenu zdarma.
A ikdyby se do konce roku zobchodovaly tyto tokeny treba jen za pul dolaru, porad to udela okolo 5tis. USD za nic, coz realne je uplne s prehledem.
A zkuste si jen predstavit, ze by se tokeny BXBC obchodovaly treba za polovinu ceny jako je u BNB, coz je uplne stejna platforma jako bude tato.
Na ceste to asi nenajdeme :) Kazdopadne je to za nic a nestoji to ani cas.
Odeslat e-mailem
BlogThis!
Sdílet ve službě Twitter
Sdílet ve službě Facebook

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se