Wordpress

alcan
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 04.07.2018
Dobrý den, potřebuji vložit reklamní banner 728x90 na stránku index.php we wordpressu. Zatím se jedná jen o jeden banner. Nevíte jak to udělat ?

portalbydleni
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 91
Registrace: 23.12.2013
záleží na šaloně, některé to umí, u některých to jde vložit kodem
MIKROJOB.cz Mikroslužby od 100 COPYTRH.cz Prodej a nákup článků
Reklama, která se vyplatí - PR články, textová a bannerová reklama AZET média

Mac
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2438
Registrace: 17.09.2012
Kód banneru vlož do soubor header.php ve složce se šablonou.

portalbydleni
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 91
Registrace: 23.12.2013
Mac píše:
Kód banneru vlož do soubor header.php ve složce se šablonou.

za předpokladu že to chce mít v hlavičce nutno dodat :-D
MIKROJOB.cz Mikroslužby od 100 COPYTRH.cz Prodej a nákup článků
Reklama, která se vyplatí - PR články, textová a bannerová reklama AZET média

Jiří Mareš
Uživatelský avatar
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 119
Registrace: 04.08.2012
alcan
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 04.07.2018
díky za rady. Já to zatím mám na localhostu, a není to ještě nasazené, takže nemohu ukázat. Nicméně, jedná se o šablonu ColorMag. a její free verzi... https://themegrill.com/themes/colormag/

-- 04. 07. 2018 22:08 --

a jak by ten kod banneru měl vypadat ? Já dostanu například odkaz a nebo fyzicky obrazek...

portalbydleni
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 91
Registrace: 23.12.2013
alcan píše:
díky za rady. Já to zatím mám na localhostu, a není to ještě nasazené, takže nemohu ukázat. Nicméně, jedná se o šablonu ColorMag. a její free verzi... https://themegrill.com/themes/colormag/

-- 04. 07. 2018 22:08 --

a jak by ten kod banneru měl vypadat ? Já dostanu například odkaz a nebo fyzicky obrazek...


Super :-D chcete něco vložit, nevíte jak, nevíte kde a nevíte jak to má vypadat. takhle si to zbytečně pos...raději si najděte někoho kdo tomu rozumí. Nicméně tato šablona to má někde v nastavení na příme vložení. A jak by měl kod vypadat? No buď ten kod dodá někdo kdo tam tu reklamu chce mít, nebo ten kod bude přímo z adsense, nebo dostanete gif, obrázek nebo cokoliv a ten kod si tam usíte vložit.
MIKROJOB.cz Mikroslužby od 100 COPYTRH.cz Prodej a nákup článků
Reklama, která se vyplatí - PR články, textová a bannerová reklama AZET média

Mac
Uživatelský avatar
WD Trader: 4.57/5

Příspěvky: 2438
Registrace: 17.09.2012
alcan píše:
a jak by ten kod banneru měl vypadat ? Já dostanu například odkaz a nebo fyzicky obrazek...


Takhle:

Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.stranka.cz/"><img src="http://www.stranka.cz/banner.jpg" width="798" height="90" /></a>


Kdy do prvních uvozovek (a href="") vkládáš odkaz na stránku a do druhých uvozovek (img src="") odkaz na obrázek s bannerem (banner.gif, banner.jpg nebo banner.png).

alcan
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 04.07.2018
StanikKolarik píše:
colormag na to má přímo widgety (běží mi na té šabloně http://www.smag.cz a http://www.30free.cz )


to vypadá dobře. A co když to chci vložit do záhlaví na úvodní stránku.. To jde také?

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 265
Registrace: 06.04.2015
alcan píše:

to vypadá dobře. A co když to chci vložit do záhlaví na úvodní stránku.. To jde také?

a díval ses vůbec do těch widgetů?
Nastavení > Widgety > Postranní panel v záhlaví
a tam buď natvrdo obrázek s odkazem přes UŽ HOTOVÝ MODUL
nebo kus kódu přes HTML
sorry, ale tohle jsou fakt otázky jako jestli je voda mokrá, stačí vlézt do adminu a podívat se
Obrázek

alcan
WD Trader: N/A/5

Příspěvky: 4
Registrace: 04.07.2018
StanikKolarik píše:
a díval ses vůbec do těch widgetů?
Nastavení > Widgety > Postranní panel v záhlaví
a tam buď natvrdo obrázek s odkazem přes UŽ HOTOVÝ MODUL
nebo kus kódu přes HTML
sorry, ale tohle jsou fakt otázky jako jestli je voda mokrá, stačí vlézt do adminu a podívat se
Obrázek


omlouvám se za natvrdlý dotaz, už mi to samozřejmě funguje. Já to pořád cpal někam jinam. Asi jsem to opravdu potřeboval takto polopatě. Moc mě to posunulo. Díky !!!

-- 07. 07. 2018 22:50 --

ještě se tě zeptám. Na tom smag.cz to řešíš přes nějaký bannerový systém ? Nebo máš nasmlouvané konkrétní firmy ?

StanikKolarik
Uživatelský avatar
WD Trader: 5/5

Příspěvky: 265
Registrace: 06.04.2015
alcan píše:

omlouvám se za natvrdlý dotaz, už mi to samozřejmě funguje. Já to pořád cpal někam jinam. Asi jsem to opravdu potřeboval takto polopatě. Moc mě to posunulo. Díky !!!

-- 07. 07. 2018 22:50 --

ještě se tě zeptám. Na tom smag.cz to řešíš přes nějaký bannerový systém ? Nebo máš nasmlouvané konkrétní firmy ?

obecně na svých webech kombinuju víc systémů
sklik- sidebar/do článků/mainpage
blat.cz - sidebar/mainpage
podčlánkovku od CW
textovku od adsranky

když se občas povede i něco napřímo, tak to řeším operativně nebo pokud je to banner tak to proženu tím blatem

kdyby něco, tak napiš SZ, at to tu nezasíráme detailama a PeKr mne nemá za co trollovat

Pro plnohodnotné využívání fóra, vč. psaní příspěvků se musíte registrovat nebo se přihlásit.
Registrovat se nebo Přihlásit se