Parkování na letišti – bezpečnost a luxusní servis

Letíte do zahraničí a řešíte dopravu na letiště? Dnes už nemusíte řešit, jestli vás tam odveze taxík, což bude stát spoustu peněz. Ani neomezíte vaše blízké, kteří se během čtvrt hodiny musí otočit na letištním parkovišti, aby neplatili za vjezd. V pohodlí si zajedete na parkoviště k letišti, kde bude vaše auto čekat, až se vrátíte domů.

Spolehlivé parkoviště u letiště Praha

Z bezpečnostních a manévrovacích důvodů není přímo na letišti možnost klasického parkování, proto lidé často řeší, jak se dostat na místo, když odlétají na dovolenou, pracovní cestu apod. Kdo situaci zná, ví, že blízká místa, zejména ta kolem Přední Kopaniny a Tuchoměřic, plní auta s řidiči, kteří čekají, až budou moct vyzvednout své rodinné příslušníky, kamarády, již se právě vrací z dovolené. Přitom cestovatelé mnohdy ani neví, že mohou mít komfortně zaparkované auto u letiště a nemusí „obtěžovat“ své okolí. U letiště je totiž parkoviště TopParking s kapacitou pro 200 vozidel, a to v provozu nonstop. Parkoviště u letiště Praha musíte rezervovat alespoň 2 hodiny předem přes jednoduchý objednávkový systém. Pokud ovšem chcete rezervovat v kratší době (např. 1 hodinu předem), je to možné, bude-li kapacita, jen se informujete telefonicky.

Bezpečné parkování letiště Praha

Až se dostavíte v danou dobu na parkování letiště Praha, bude na vás čekat řidič, který vám vydá potvrzení, že jste dorazili na místo, zanechali na parkovišti vozidlo, a poté vás komfortně odveze na letiště. Tento transfer na letiště (tam i zpět) je zdarma. Po příletu jen kontaktujete řidiče, který vás na letišti vyzvedne do 15 minut. Zaparkujte za nejnižší cenu v okolí Ruzyně, cena je za 1-4 dny 700 Kč, 5-7 dní 800 Kč, a tak dále dle ceníku. To je velmi příznivé. O bezpečnost se bát nemusíte, letiště je nonstop hlídané kamerovým systémem i personálem. Jde tak o zcela komfortní způsob dopravy na letiště, který navíc stojí rozumnou cenu.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *