Nomádství v Chorvatsku? Dostupný luxus

Češi mají Chorvatsko ještě pořád zapsané v paměti jako destinaci pro levné dovolené. Častokrát si neuvědomují, že i v této zemi lze najít luxusní možnosti, pokud o ně stojíte. Na druhou stranu je i cenově dostupná. Každý si tu najde, co preferuje – ať už je to pětihvězdičkový luxusní hotel, nebo levné ubytování.

Přemýšlíte o dovolené Chorvatsko? Místo dovolené si udělejte pracovní pobyt. Chorvatsko digitální nomády vítá, dokonce tam najdete vesničku Digital Nomad Valley Zadar.

Digitální nomádství spolu s ostatními

Kdo žije sám, ten takovou nomádskou vesničku pravděpodobně uvítá. Bydlení hezky u moře, sdílená pracovna a komunitní lídr, který zajišťuje sportovní i volnočasové aktivity a je tady pro vás, kdykoliv něco potřebujete. Chorvatsko dokonce nabízí víza pro digitální nomády. To nás ale nemusí příliš trápit, v EU nic takového neřešíme.

Ideální destinace u moře

Chorvatsko je skvělou destinací. Budete u moře, užijete si pěkné počasí i nádherné národní parky. Některá města jsou známá také pro svou architekturu. Digitální nomády vítají především Záhřeb, Split, Dubrovník, Cavtat nebo Osijek.

Pro nás Čechy je dobré i spojení do Chorvatska. Ano, dojedete tam autem, ale také se dá letět třeba do Zadaru či Splitu. V sezóně (tedy od dubna) se létá z Vídně i z Prahy.

Super možnosti i v soukromí

Někomu vyhovuje pracovat a žít společně s dalšími digitálními nomády, další by se přesunul raději sám nebo s rodinou. Patříte-li do té druhé skupiny, ideální je najít si apartmán Chorvatsko last minute. Velká část Chorvatů, zejména těch, co žijí u pobřeží, se živí výhradně turismem, tedy například pronajímáním apartmánů. Ve svém vlastním zájmu chtějí pronajmout co nejvíce apartmánů, i kdyby to mělo být za o něco nižší cenu. Na poslední chvíli rádi dají slevu, jen aby měli obsazeno. Neváhejte toho využít.

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *