Půjčovna dodávek vás rychle zachrání

Situací, kdy se může hodit možnost rychle si vypůjčit dodávku, je spousta. Jde třeba o chvíli, kdy se vám rozbije vlastní dodávka, nebo ji máte v autoservisu. Hodí se i tehdy, když vaše vlastní dodávky nestíhají obsloužit všechny zákazníky, případně pokud potřebujete nárazově něco převézt.

Ať už dodávky ve svém firemním vozovém parku máte a hledáte náhradu, nebo žádnou dodávku nemáte a potřebovali byste, nejrychlejším řešením je vydat se do půjčovny. Půjčovna dodávek v Brně MAXIdodávky umožňuje vypůjčení i pouze na 4 hodiny (pro případy kdy chcete něco vážně jen převézt), nebo naopak na delší dobu.

Co můžete očekávat?

Zmíněná půjčovna dodávek Brno má pestrý sortiment dodávek od malých až po XXL. Půjčíte si třeba Fiat Ducato L4H2, Iveco Daily Max, Opel Movano L4H3 či malý Fiat Doblo Cargo Maxi. Všechna auta jsou z důvodu bezpečnosti vybavena GPS, samozřejmě jsou pojištěná a mají dálniční známku. Nájezd kilometrů je po ČR do 500 km denně neomezený, vyřešte si s dodávkou, co potřebujete. Domluvit se však dá i výjezd do zahraničí, není problém.

Jestliže sháníte dodávku na stěhování, můžete si spolu s ní zapůjčit rovnou i stěhovací techniku jako přepravní vozík nebo kotvící techniku. A pokud si pro ni přijedete vlastním vozem, dá se nechat zaparkovaný v uzavřeném areálu. Na všechny dodávky z nabídky vám postačí řidičské oprávnění skupiny B, nemusíte shánět speciálního řidiče.

Vůz si rezervujete pohodlně online

Jednání s firmou je příjemné a přímočaré. Svou dodávku si rezervujete jednoduše online. Hned v objednacím formuláři vidíte vypočítanou předběžnou cenu. Na základě objednávky vás pak kontaktují zástupci společnosti a dohodnete se na detailech, jako je doba a místo předání. Vozy půjčují denně včetně svátků, takže nejste ničím omezeni a nemusíte na nic čekat.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *