Pronájem elektrocentrál na míru

Elektrocentrála či generátor vám dodá elektrickou energii všude tam, kde není žádná přípojka. Tato zařízení zpravidla pracují na principu spalovacího motoru. Proto se používají jako náhradní zdroj energie v případě výpadku elektrického proudu, plánované odstávce či outdoorové společenské akci.

Jak funguje elektrocentrála

Elektrocentrála vyrábí elektrickou energii z jiných zdrojů energie, a to pomocí spalování paliva, kterým je nejčastěji benzín nebo nafta. Palivo je spalováno v motoru poháněném generátorem. A právě generátor produkuje elektrickou energii, jež vzniká otáčením magnetu v cívce drátu. Elektrocentrály rozlišujeme dle výkonu, fází, typu spotřebičů, paliva a spotřeby.

Pronajmutí elektrocentrály bez starostí

Půjčovna elektrocentrál v Brně vám poskytne své služby v rámci uceleného balíčku. Realizace je přizpůsobena vždy na míru potřeb zákazníka, samozřejmostí je zkušený tým techniků, jenž se o vše postará. Firma disponuje 5 výjezdovými depy v ČR, tudíž jsou optimalizovány náklady na dopravu elektrocentrály. Při nečekaném výpadku elektrického proudu oceníte přistavení záložního zdroje již do 1 hodiny od objednání.

Co očekávat v rámci balíčku služeb?

V prvé řadě je to odborný návrh technického řešení na základě zmapování požadavků klienta. Poté následuje zajištění dopravy, instalace a umístění záložního zdroje. O jeho připojení, nepřerušovaný chod a doplňování pohonných hmot se postará tým zkušených techniků, kteří mají více jak 15letou praxi v oboru. Navíc je vám k dispozici nonstop zákaznická podpora, pokud by došlo k neočekávaným situacím.

Ideální řešení pro outdoorové akce

Tichá elektrocentrála dosahující hlučnosti max. 50 dB, v noci pak do 40 dB nezatěžuje okolí hlukem z jakékoliv části svého soustrojí. Proto jsou tyto prémiové agregáty se speciálně uzpůsobenou kapotáží určeny do míst, kde nesmí být rušen noční klid.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *