Chraňte svůj telefon efektivně

Mobilní telefon má už dnes víceméně každý. Většinou už jde o pokročilejší modely s dotykovým displejem, které postupem času takřka zcela vytlačily z trhu tlačítkové přístroje.

Jedná se o velice sofistikovaná zařízení, která však mají jednu podstatnou chybu, jsou celkem křehké. Navíc nejde ani o nic levného, takže když vám takový mobil spadne na zem, může vás takováto nehoda stát pěkné peníze. Proto je dobré se pojistit minimálně vhodným obalem.

Nevydrží všechno

Standardní i vysoce kvalitní mobilní telefony nejsou natolik odolné, aby se nedaly snadno rozbít. Samozřejmě, existují i výjimky, které jsou daleko lépe obrněné, než je standard. Jejich nevýhoda ovšem spočívá ve vyšší hmotnosti, respektive větším objemu. Nosit něco takového po kapsách je tedy zážitek.

Aby byl váš mobil dostatečně chráněn, mělo by vám stačit ho obohatit o kvalitní kryt. Kryty a obaly na mobilní telefony se prodávají v mnoha verzích. Vy si budete muset pořídit typ, který bude přesně pasovat pro váš mobilní telefon.

Je jedno, jestli vlastníte Samsung Galaxy S8Apple iPhone 12 nebo třeba Motorolu G7 Plus, vždy musíte koupit odpovídající kryt, který bude na daný přístroj sedět. V opačném případě jen zbytečně vyhodíte peníze za nepoužitelné pouzdro.

Nejcitlivější je displej

I když se může tělo telefonu poměrně snadno poničit, většinou to dopadne jen několika škrábanci. Takový scénář je však nepříliš povzbudivý v případě displeje, jelikož ten pak budete muset vyměnit za nový, případně tolerovat poničenou obrazovku. Ještě horší jsou praskliny. V takovém případě je už výměna naprosto nezbytná.

Z toho důvodu není dobro ignorovat ochranná skla na telefon. Nevydrží sice úplně všechno, ale minimálně si nepoškrábete obrazovku. Hodně zde záleží na kvalitě ochranného skla. Základní typy nejsou nic moc a skutečně chrání jen sporadicky, zatímco špička poskytuje takřka dokonalou protekci.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *