Vyhoďte copywritera! Marketingové texty může tvořit AI

Myslíte si, že doba, kdy nám bude psát texty umělá inteligence, je ještě daleko? Tak to jste na pořádném omylu. Pravděpodobně jste již slyšeli o GPT3. A právě díky tomuto nástroji můžete i vy ušetřit za copywriting.

GPT3 je jazykový model natrénovaný za pomocí internetových dat. Díky tomuto tréninku na obrovské spoustě informací je schopen produkovat nový text, generovat básně, příběhy a kód. Obrovský boom kolem něj zaznamenáváme až v posledních měsících, společnost OpenAI ho však představila již v květnu 2020. V současnosti je nicméně jím produkovaná tvorba textů na takové úrovni, že není rozeznatelná od lidské. Jak toho můžete využít ve svůj prospěch?

AI nahradí vašeho copywritera

AI dokáže vytvořit poutavý titulek, zajímavý status na Facebook nebo třeba celý článek na web. Plně nahradí vašeho copywritera. A co víc, je schopná vytvářet i obrázky! Naprosto originální, které nikde jinde na internetu nenajdete.

Zde je jen několik nápadů na využití AI v marketingu:

  • tvorba textu a obsahů pro web,
  • vymýšlení příspěvků (témat) pro sociální sítě,
  • vytváření PPC inzerátů,
  • popisky produktů v e-shopu,
  • kreativní e-maily a newslettery.

Práci copywritera AI zastane kompletně a vyjde vás to mnohem levněji.

Jak se naučit AI využívat?

Pro většinu lidí je AI jen blackbox, kterému vůbec nerozumí a rozhodně si nedokážou představit, jak od umělé inteligence dostat všechny texty a obrázky, jež potřebují. Od toho tady existuje PISALEK(AI). Spojte se s nimi a nechte si představit, jak si nechat vygenerovat kvalitní obsah, který vás odliší od konkurence a ušetří vám peníze. Práce copywritera něco stojí, AI vás vyjde levněji.

Ještě pořád nevěříte tomu, že by AI byla schopná produkovat rozumný obsah? Pak se podívejte na První blog psaný AI. Poznali byste, že ho nevytvořil člověk?

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *