Naučte se mikrojehličkování z pohodlí domova

Dnes není problém naučit se z domova prakticky cokoliv, ať už jde o teoretické znalosti, nebo praktické dovednosti. Doučit se můžete třeba také správnou péči o pleť. Slyšeli jste někdy o mikrojehličkování neboli mezoterapii?

Mikrojehličkování spočívá ve spouštění kontrolovaného zánětu v kůži. Tento zánět pak vyvolává intenzivní regeneraci a opravu, což zlepšuje strukturální a funkční vlastnosti pokožky. Ta je následně pevnější, silnější a pružnější.

Objednejte si Dermapen i s kurzem

Co pro mikrojehličkování potřebujete? Základem je Dermapen, tedy přístroj pro mezoterapii. Ten vypadá, jak už z anglického názvu vyplývá, opravdu jako tlustší pero, do nějž se vsazují nástavce (tzv. cartridge). Ovládání Dermapenu není složité, naučíte se ho buď na prezenčním kurzu, nebo pomocí videokurzu.

V e-shopu Dr-nek.cz lze totiž objednat Dermapen s video kurzem mezoterapie. V balení dostanete USB flash disk s video kurzem a také tištěná skripta. Pomocí těchto materiálů se umění mezoterapie naučíte i u vás doma, nebo ve vašem kosmetickém salonu. Přesně tehdy, kdy se vám to bude hodit. V případě jakýchkoliv otázek lze kontaktovat kvalifikovaného školitele, který je tu pro vás, aby vám promptně poradil.

Výhodou je, že získáte i certifikát o absolvování kurzu, jejž si pak třeba můžete vyvěsit ve vašem kosmetickém salonu.

Domácího vzdělávání se nebojte

Práce s přístrojem Dermapen opravdu není až tak složitá. První mikrojehličkování vyzkoušejte třeba na svých rodinných příslušnících – metoda prospěje opravdu každému. Dokáže srovnat tón pleti, vyhladit jemné vrásky, zlepšit ovál obličeje, snížit celulitidu, zlepšit pružnost pokožky, odstranit jizvičky po akné, dodá pleti záři a hladkost.

A pokud vám je představa domácího vzdělávání se nepříjemná, kurz mikrojehličkování lze absolvovat také prezenčně v Praze.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *