PRIMAPOL je dodavatel hutních materiálů i plastů

V současné době je poměrně složité navázat spolupráci se spolehlivým a férovým dodavatelem, zejména co se týká hutních materiálů, případně plastů. Přestože se jedná o záležitosti náročné jak na skladování, tak i manipulaci, najdete i na českém trhu společnosti, které poskytují službu „just in time delivery“. Znamená to dodávku v čase, kdy se vám to bude hodit, čímž šetříte spoustu peněz.

V daném segmentu narazíte na společnost PRIMAPOL, která je předním dodavatelem hotových produktů i polotovarů. Působí na tuzemském trhu už poměrně dlouho, a to od roku 2004, přičemž za dobu své existence si vybudovala velice dobrou pověst. PRIMAPOL má v nabídce více než 20 tisíc položek s celkovou hmotností přes 3 tisíce tun. S uvedenou společností vyřídíte vše najednou a dodávky vám budou doručeny na čas.

Co všechno má PRIMAPOL v nabídce?

Portfolio je poměrně široké. Čekají na vás hliník (například s označením ENAW-6060), dále pak letecké materiály, trubky, tyče, plechy, desky i nerezová ocel (třeba s označením 1.4034). Sortiment se však neustále rozšiřuje, protože společnost dokáže poměrně pružně reagovat na poptávky od svých zákazníků.

PRIMAPOL má k dispozici moderní velké sklady, v nichž si společnost potrpěla na špičkovém vybavení. Ve skladech tak má k dispozici precizní zpracovatelská zařízení od potahovací linky přes automatické kotoučové pily až po pásové pily a další stroje. Pokud byste hledali centrální sklad, vydejte se do Pleteného Újezdu u Kladna. Sklad s rozlohou více než 9 tisíc metrů čtverečních je takřka celý zastřešený.

PRIMAPOL nabízí kvalitní služby všem

Uvedený profesionál si zakládá na rychlém dodání i spolehlivosti. Využít však můžete i dalších doplňkových služeb, mezi něž spadají uskladnění, zpracování či dodávka kovových a plastových materiálů a podobně. PRIMAPOL se ohlíží na potřeby svých klientů, a proto se nebojí ani nestandardních požadavků. Zkrátka se k vám zády rozhodně neobrátí.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *