Výkup auta za hotové bez odkladu. Jak na to?

Jako majitelé staršího vozidla už jistě přemýšlíte o pořízení novějšího modelu. Ten vás však bude něco stát. A vzhledem k tomu, že se každá koruna hodí, je dobré uvažovat nad tím, co provedete se svým dosavadním autem. Byla by jistě škoda ho jen odtáhnout někam na vrakoviště, potažmo nechat zrezivět a zcela znehodnotit někde v garáži, v horším případě třeba na zahradě před domem či dokonce na veřejném parkovišti. V tuzemsku se totiž dají najít firmy, které nabízejí výkup aut za hotové.

Peníze za pár minut v hotovosti? To není všude samozřejmostí

Jednou z takovýchto společností je Zahotove.cz. Výkup auta za hotové peníze zde probíhá velmi snadno a rychle. Rozhodně se nemusíte obávat toho, že na peníze, na nichž se domluvíte, budete čekat dlouhé týdny. Vyplacení totiž probíhá ihned při předání vozidla.

Za vůz chtějte vždy adekvátní sumu peněz

Důležitým momentem při prodeji auta je to, abyste za něj dostali alespoň přibližnou odpovídající cenu. Zmíněná firma v tomto směru nabízí férové jednání. Nejprve vám sdělí předběžnou hodnotu auta, při bližším ohledání a zjištění veškerých parametrů, jako jsou jeho technický stav, najeté kilometry, značka a model, vám poté upřesní finální cenu. Pakliže s ní budete souhlasit, můžete si ihned odnést smluvenou finanční hotovost. Firma vykupuje nejen funkční vozidla, ale také nepojízdná auta a vraky. I u nich se totiž dá najít celá řada náhradních dílů, které by byla škoda zanechat někde na vrakovišti.

Ekologická likvidace by měla být samozřejmostí

Kromě výkupu je specializací Zahotove.cz rovněž samotná likvidace auta. V jejím rámci je vždy vystaven příslušný protokol o ekologické likvidaci, který pak dosavadní majitel předkládá na úřadu při odhlašování automobilu z registru vozidel. Firma samozřejmě opět zajistí odvoz vozidla a jeho kompletní likvidaci v rámci platných právních předpisů.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *