Podle čeho vybírat textilní náramky na společenské akce?

S náramky se na nejrůznějších firemních, obchodních a společenských akcích setkáváme čím dál častěji. Vypovídají o našem právu ke vstupu do určených prostor, opravňují též k opakovanému návratu. Náramky rovněž slouží k rozlišení účastníků akce pro vstup do VIP sekce či Backstage.

Víc než náramek

Textilní náramek neslouží pouze k identifikaci hostů a jako předmět ke kontrolu přístupu na akci, nýbrž je také reklamním prvkem, jehož prostřednictvím můžete propagovat vaši firmu. Nezřídka se stává, že si řada návštěvníků náramky schovává na památku, pokud se jednalo o nezapomenutelný zážitek. Z toho důvodu by se výběru náramků ze strany pořadatele měla věnovat patřičná pozornost.

Jaké jsou možnosti?

Textilní náramky jsou vyráběny v různém provedení, s několikero typy uzávěrů a s plnobarevným potiskem. Dají se tak snadno přizpůsobit stylu vaší akce. Navíc je lze doplnit o číslování, případně čárový kód. Jelikož jsou textilní náramky vyrobeny z prémiového saténového materiálu, budou pohodlným doplňkem i pro vícedenní festivaly.

Jak objednat?

Objednání vyřídíte z pohodlí vašeho domova online. Stačí jen vybrat typ náramku, zvolit barvu a množství. Máte-li zájem o náramek na míru, do objednávky nahrajete vlastní grafiku a text. Standardní doba výroby se pohybuje v rozmezí 2-3 týdnů. Pokud na náramky spěcháte, zvolte v objednávce expresní výrobní dobu. V takovém případě budou textilní reklamní náramky hotové do týdne.

Ekonomická varianta

Náramky Tyvek v papírové podobě jsou ekonomičtější a levnější variantou náramků textilních. Jsou určeny pouze k jednorázovému použití, neboť jsou vybaveny speciální lepicí částí, kterou není možné neviditelně odstranit. Náramky Tyvek lze používat až 2 dny, protože jsou vyrobeny z velmi kvalitního voděodolného papíru. Ten lze rovněž potisknout jakýmkoliv vzorem a textem.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *