Elektronické cigarety s HHC si oblíbili i byznysmeni

Diskrétnost, přenosnost a snadné používání, to jsou hlavní výhody vaporizérů, jež představují vskutku pohodlný způsob užívání produktů na bázi konopí. Zřejmě vás tedy nepřekvapí, že jsou vaporizéry velice vyhledávané.

Pokud se zajímáte o HHC produkty, potom by se měl do vašeho hledáčku dostat Aporex HHC vape. V následujících řádcích vám prozradíme, co všechno byste měli vědět o extraktu HHC a taktéž vaporizérech.

Co je to HHC vape?

Pokud použijete vaporizér, účinky HHC se dostaví již po třiceti sekundách po potáhnutí, někdy však může trvat až minutu, než pocítíte plný účinek. Vaporizéry s HHC jsou charakteristické nejen lahodností, ale dokonce poskytují autentickou chuť marihuany, ve které se HHC nachází. Vychutnáte si tedy ten nejlepší požitek bez rizika kouře.

Vapování jako takové je méně nápadné než jiné způsoby kouření, protože za sebou nezanecháváte nepříjemný zápach.

Výhody HHC

  • Zlepšuje náladu.
  • Přináší lehkou euforii.
  • Dodává energii a pozitivní naladění.
  • Podporuje přirozený spánek.
  • Zmírňuje otoky i diskomfort.

Vaporizér funguje na poměrně jednoduché bázi. Zařízení produkuje z destilátu HHC aromatickou inhalační páru, kterou potom uživatel inhaluje pro zvýšení účinků. HHC cartridge jsou k dispozici v několika provedeních, a to buď jako standardní cartridge, nebo jednorázové.

Co je HHC?

HHC, známý také jako tetrahydrokanabinol (HHC), je organický kanabinoid, který se nachází v konopí. Jelikož se však HHC v konopných rostlinách vyskytuje v extrémně malém množství, výrobci si ho vyrábí více procesem známým jako hydrogenace. Při hydrogenaci se používá katalyzátor z kovu, který do kanabinoidu, jako je Delta 9 nebo CBD, zavádí molekulu vodíku.

Odborníci považují HHC za nejdéle trvající kanabinoidní sloučeninu, protože má dlouhou dobu skladovatelnosti. Díky procesu hydrogenace je HHC mimořádně odolný vůči UV záření a není tak náchylný k oxidaci a následnému chemickému rozkladu.

Jestliže chcete zakoupit HHC květy anebo vaporizéry, podívejte se na stránku e-shopu i-vape.cz.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *