Proč se e-cigarety vyplatí více než ty klasické?

Kouření je nejen nezdravé, ale také docela neekonomické. Klasické tabákové výrobky se každým rokem zdražují a v následujících letech tomu nebude jinak. Už jen proto je lepší dát přednost elektronickým alternativám. Důvodů pro změnu je však mnohem více.

Dehet je nepřítel

Tabák sám o sobě vypadá docela neškodně. Jakmile se však zapálí, začne být velmi nebezpečný. Během hoření totiž z tabáku vychází kouř plný rozličných nezdravých látek v čele s dehtem a benzenem. Není pravda, že nikotin je hlavní příčinou zdravotních komplikací, jež mají přímou návaznost na kouření. Jsou to právě výše zmíněné látky.

Už jen z toho důvodu je moudřejší buďto přestat inhalovat nikotin úplně, případně se zaměřit na zdravější elektronické kuřivo. Náplně s příchutí se totiž pouze zahřívají, a tudíž během vapování nevzniká dehet a další toxické látky, které zásadním způsobem ohrožují zdraví konzumenta.

Vapovat se dá skoro všude

Velkou výhodou elektronických cigaret je i fakt, že si je může člověk užít víceméně kdekoliv chce. Samozřejmě v kině či letadle také nelze vapovat, nicméně v restauraci, v zoo či třeba na zastávce už ano. V tom je oproti klasickým cigaretám také velký rozdíl.

Jednorázové modely

Většina kuřáků zná pouze tradiční elektronické cigarety s vyměnitelnými příchutěmi. Ty se mnoha potenciálním zájemcům mnohdy zdají docela drahé, takže je často nechtějí ani vyzkoušet. Tomu se dá ovšem úspěšně vyhnout, stačí si pořídit jednorázovou elektronickou cigaretu Elfbar.

Jak je z názvu patrné, je toto kuřivo určeno pouze pro jedno použití. Po spotřebování náplně se cigarety prostě vyhodí do koše. Jednorázová elektronická cigareta Elfbar se dá koupit v mnoha příchutích, stojí podobné peníze jako krabička standardního tabákového kuřiva a nabízí i obdobný počet potáhnutí.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *