Cítíte, že sex už není to, co bývalo…?

Do manželství jste se vrhli přímo po hlavě a sexem jste žili každý den. Jenže uplynulo pár let a z potěšení, na které jste se dennodenně těšili, zbyla jen nudná povinnost… Není třeba zoufat. Pánové, poohlédněte se po dárku, který zaručeně potěší vaši partnerku. Potěší a zároveň oživí sexuální styk. Přijdete si oba na své a navíc na sexshopu máte z čeho vybírat!

Kvalitní zboží za velmi příjemné ceny

Vybírat mohou pánové i dámy. Překvapte se navzájem a okuste dosud zakázané ovoce. Možná jste si oba přáli oživit převážně nudný sex, ale zatím jste se neodhodlali k nákupu vychytaných sexuálních pomůcek? Jednou z nich může být i speciálně navržený stimulátor klitorisu. Pánové, zbavte se pocitu, že vibrátor bude pracovat za vás a že snad nejste tak dobrý! Vždyť vy budete přítomen u této vzrušivé podívané a věřte, že pohled na roztouženou partnerku vás vybudí natolik, že zapomenete na nějaké pochybnosti. Váš sexuální život dostane nové grády!

Stimulátor je zcela nadčasový a lze ho používat nejen při sexuálním dráždění, nýbrž i při cestování či ve vodě. Dokáže vaši partnerku přivést do blaženého vyvrcholení během pár vteřin a vy se tak můžete ponořit bez zábran do jejího lůna a vychutnat si společný prožitek.

Báječný dárek pro partnerku

Překvapte svou milou nevšedním dárkem, kterým určitě nepohrdne, a tím je vibrační vajíčko. Embrace II jsou vibrační kuličky, a to na dálkové ovládání! Je prokázáno, že jde nejen o sexuální pomůcku, která vyvolává erotickou stimulaci, nýbrž i o trénink a zpevňování poševního svalstva. Kuličky jsou stoprocentně vodotěsné a disponují dvěma velmi tichými motorky. Takže i koupání v moři může být slastí jak pro vás, tak pro vaši partnerku. Navíc bude během laskání mořskými vlnami a vibračním vajíčkem perfektně naladěna na další milostné hrátky na pevnině…

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *