Vyklízení bytů v Praze je překvapivě dobrý byznys

Rádi byste začali podnikat a marně přemýšlíte, do jakého odvětví se vrhnout, když vlastně nemáte žádné specifické dovednosti a znalosti? Častokrát není potřeba hledat nic komplexního. Uplatníte se i s poskytováním služeb, které vyžadují pouze selský rozum, sílu a chuť pracovat.

Příkladem firmy, které se to dokonale podařilo, je Prodafi. Tato společnost se specializuje na vyklízení bytů v Praze. Vyklízí byty, domy, půdy, sklepy, firemní areály a v podstatě všechno, co potřebujete očistit od harampádí nebo odpadu, s nímž si nevíte rady.

Zákazníkům šetří čas i starosti

Vyklidit dům či byt si přece může každý sám, proč by si na to někdo zval odborníky? Je vůbec možné, aby se firma nabízející tyto služby uživila? Ale jistě. Spousta lidí si totiž raději zaplatí odborníky, aby ušetřili nějaký čas a starosti. Většina totiž nemá tušení, kam odvézt starý nábytek, jak naložit s harampádím s půdy nebo kam zavézt suť. V Prodafi si s tím vším poradí.

Nebojí se náročných úkolů

Kromě toho se firma pouští do úkonů, do kterých se většině jejich zákazníků nechce. Zvládají dezinfekci, zlikvidují parazity a červy, v jejich nabídce je i dezodorizace a odstranění zápachu po zemřelém. Jen tak něčeho se nezaleknou – a pokud ano, rovnou to klientům řeknou. Zakládají si na férovém jednání.

Vše je pouze o domluvě

Praha – vyklízení bytů je žádaná služba. Každý zákazník na to spěchá, chce mít prostory vyklizené co nejdříve. Prodafi se všem snaží vyjít vstříc a udělá maximum pro nalezení vhodného a co nejdřívějšího termínu. I tímto u zákazníků boduje, stejně jako transparentností, co se týče cen. Cenu zakázky je možné stanovit až po kompletním projednání toho, co se bude dělat, avšak přibližné částky uvidíte na jejich webových stránkách. Účtuje se za kusy, m3 či podle rozsahu prací. Stačí se ozvat.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *