Zlobí vás pomalý a nestabilní internet? Víme, jaký poskytovatel stojí za to

Internet je v dnešní době naprostým základem pro nás všechny. Přece jen se jedná o studnici znalostí, tipů, socializace, návodů i veškerých druhů zábavy. Přesně proto si můžete vybrat z opravdu pestré škály poskytovatelů. Přemýšlíte o změně? Víme, jaká společnost poskytuje nejlepší poměr ceny a kvality.

Pomalý internet je katastrofa

Jste podnikatel, zaměstnanec, student, důchodce, maminka na mateřské, nebo vás momentálně živí streamování? Ať tak, či onak, budete potřebovat rychlé a stabilní připojení.

Dávejte si však pořádný pozor. Spousta poskytovatelů vám ve smlouvě slíbí určitou rychlost, ale realita bývá bohužel jiná. Při náhodném změření rychlosti připojení si najednou uvědomíte, že je váš internet mnohem pomalejší. Takové klamání zákazníků není žádnou výjimkou.

Řiďte se podle recenzí ostatních

Jak vlastně poznat kvalitního a poctivého poskytovatele? Stačí si číst internetové recenze. Mnoho zákazníků si chválí hlavně služby oblíbené společnosti Zrychluj.cz. Ta zajišťuje především internet Kolín a internet Mladá Boleslav. Její ADSL připojení si však hravě poradí s 99 % celého území České republiky.

Velkou výhodou je také zapojení, stejně jako aktivace zcela zdarma. Prostě platíte jen za samotný přenos. Vše přitom bude hotové do druhého dne od vytvoření objednávky.

Ve výsledku si můžete vybrat ze tří plánů – 250 Mb/s za 399 Kč, 500 Mb/s za 499 Kč a 1 000 Mb/s za 699 Kč. A co víc, prvních šest měsíců budete platit jen 299 Kč, nehledě na zvolený balíček. K tomu všemu získáte televizní tarif zcela zdarma. Máte zájem? Stačí si nechat ověřit dostupnost na vaší adrese a poté si dohodnout návštěvu technika.

Na webových stránkách pod vloženými odkazy si lze během minutky nechat změřit současnou rychlost připojení. Ihned tedy zjistíte, jak na tom jste.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *