Vyzkoušejte ChatGPT zdarma

V posledních několika měsících se stále častěji mluví o technologii ChatGPT. Ve své podstatě se jedná o chatbota s umělou inteligencí, za jehož vývojem stojí startup OpenAI. ChatGPT přijímá písemné vstupy od uživatelů, na jejichž základě potom vytváří odpovědi, které vypadají, jako by je psal skutečně člověk. V následujících řádcích vám prozradíme, kde vyzkoušet ChatGPT zdarma.

Co je to ChatGPT?

ChatGPT je chatbot s umělou inteligencí založený na jazykovém modelu GPT (Generative Pretrained Transformer). Pro vytváření odpovědí využívá techniky hlubokého učení. Samozřejmě tento nástroj vyvolal obavy z možného zneužití, protože studenti ho začali používat k vytváření esejí a hackeři zase k psaní škodlivého kódu.

Společnost OpenAI, která stojí za ChatGPT, v roce 2015 založili Elon Musk a Sam Altman. Podporují ji známí investoři, především společnost Microsoft.

ChatGPT je jeden z několika příkladů generativní umělé inteligence, která umožňuje uživatelům zadávat písemné podněty a dostávat text, který vypadá, jako by ho psal opravdu člověk. Podobným způsobem se generují i obrázky a videa.

Kde vyzkoušet ChatGPT zdarma?

Jestliže chcete vyzkoušet chatování s umělou inteligencí, podívejte se na webovou stránku https://deeply.cz/chat-gpt/, kde můžete komunikovat přímo s umělou inteligencí založenou na GPT-4. Zeptejte se umělé inteligence na cokoliv, a to zcela zdarma a bez registrace.

Deeply představuje ChatGPT s omezením na maximálně padesát zpráv denně, přičemž jedna zpráva může obsahovat maximálně 4 000 znaků. Jakmile si vyzkoušíte tento bezplatný nástroj, potom se rozhodnete, jestli si předplatíte vylepšené verze Deeply, které toho poskytují mnohem více.

Umělá inteligence zasahuje do mnoha oblastí života, a to i do byznysu, marketingu a podobně. Otevřete jí dveře i vy.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *