Plaťte chytře. Platební brána Pays ví, jak na to

Máte e-shop a hledáte nejlepšího poskytovatele platební brány? Vadí vám vysoké poplatky, nekomfortní podmínky? Pak vyměňte poskytovatele. Například Pays je snadno ovladatelný, flexibilní sytém se spolehlivou technickou podporu.

Chytrá platební brána Pays – výhody

Jestli provozujete e-shop, víte, že není podstatné pouze vaše pohodlí. I zákazník chce mít komfort, a když ho nemá, raději půjde nakoupit jinam. Průtahy, nesmyslné odklikávání, špatné podmínky, to všechno rozhoduje o vteřinách, jež vám zákazníka odvedou jinam a už se nevrátí. Mnohé platební brány pak svazují své klienty, tedy i vás, nesmyslnými funkcemi, velkými poplatky a jinými závazky. Platební brána Pays je však jednoduchý systém, se kterým si poradí i ti, kteří k technice nemají moc blízko. Zákazníkům pak nabízí široké spektrum plateb a pracuje na všech zařízeních.

Platba kartou – výhody

Pays je internetová platební brána, která si získává stále větší oblibu mezi obchodníky. Kvitují hlavně systém poplatků. Neúčtuje se paušálně, neposílají se žádné faktury, účtují se pouze nízké poplatky za transakce. Když máte menší obrat, nehrozí vám pokuty jako u konkurence. Pays má propracovaný systém, který zaručuje vyšší procento dokončených plateb než u konkurence. Je to zejména díky tomu, že systém sleduje nedokončené platby, generuje druhý pokus o platbu a připomíná klientovi platbu převodem. O co se jedná? V případě nedokončené platby se stává, že zákazník na e-shopu naplní košík, má přejít k platbě a nic se neděje. Systém Pays automaticky vygeneruje a zašle platební předpis z nedokončené platby, čímž zákazníka upozorní, že neprovedl platbu, což se může dít z několika důvodů (např. se nenašla platební karta, kterou chtěl použít). Mohl vypadnout internet. Pak je tu druhý pokus o platbu. Jedná se o situace, kdy zákazník provede platbu kartou, přesto se něco nepovede (opět mohl vypadnout internet). Proto Pays zajistí, že klientovi hned po neúspěšné platbě dojde do e-mailu odkaz, na který klikne a může komfortně platit znovu. Nastat může i situace, kdy zákazník z nějakého důvodu nedokončí platbu. Když tak neučiní záhy po aktivitě na e-shopu, systém připomínání mu jemně naznačí, že měl o něco zájem.

Chytré a flexibilní platební brány

Pays je inovativní platební brána, která poskytuje všem svým klientům veškerý komfort, a ten se odrazí i na pohodlí jejich zákazníků. I díky tomu, že finanční transakce jsou jednoduché a spolehlivé, se zákazníci k daným e-shopům rádi vracejí. Jde sice o pouhých pár kliknutí, ale i ta rozhodují o tom, jestli si vás lidé oblíbí, či nikoli. Pays spolupracuje s mnoha e-commerce platformami, jako jsou Shoptet, Woocommerce, Prestashop, FastCentrik a další. Mohou jej využívat obchodníci, živnostníci, poskytovatele ubytování atd. Jde o jednu z mála platebních bran u nás, která neúčtuje obchodníkům žádné paušální poplatky, pouze se platí poplatek z realizované transakce. Pays jako systém funguje například i pro platby za rezidenční parkování v Praze. A lze ji ovládat z mobilních aplikací pro iPhone i Android.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *