Nejlepší víno? To z Itálie!

Jestli máte rádi víno, pak jistě víte, že Itálie patří mezi nejlepší producenty tohoto moku. Destinace, která nabízí skutečně bohaté portfolio. Vždyť sami Italové si večeři bez kvalitního vína ani neumí představit. Tak si užívejte jejich požitky i vy.

Italská vína – prodej

Itálie patří mezi nejvýznamnější producenty vína na světě, protože tyto nápoje se vyrábí ve všech regionech země na jihu Evropy. Víte například, že Italové ročně vypijí průměrně zhruba 44 litru na obyvatele? Víno zde má dokonce tradici, mají tu i vinařské zákony, kdy ty první vytvořili už staří Římané. V roce 1716 pak definovalo toskánské vévodství nejvýznamnější vinařské zóny. Ochutnejte je i vy. K nám je dováží eshop VinoDoc. Sami majitelé tvrdí, že jsou obchod, který vznikl z lásky k Itálii a italskému vínu. Nabídnou vám tak to nejlepší, protože oboru nejen rozumí, ale jejich práce je naplňuje. Jsou znalci a poradí vám. Dováží přímo z Itálie ta nejkvalitnější vína, kde mají osobní kontakty mezi vyhlášenými producenty italského vína. Nabídka eshopu je tak opravdu precizně sestavována a pravidelně aktualizována rovnou z tisíců vzorků. Ty majitelé každoročně ochutnávají na vinařských veletrzích, výstavách i v rámci návštěv vinařství samotných.

Ochutnejte vína ze Sicílie

Můžete si být jistí, že se k vám dostane to nejlepší. Nejlepší prosecco, bílá, červená, suchá, polosladká vína. To je samozřejmost. Jsou tu však i exkluzivity. Například vína ze Sicílie. V této lokalitě už v 11. století př. n. l. začali Féničané ze severní Afriky zakládat první vinice. Sicilská vína mohou být klasická, ale i specifická. Znáte například Marsalu? Alkoholizované víno, které může být suché či polosladké. Je produkované v oblasti města Marsala na Sicílii. Sicilští pěstitelé totiž rádi experimentují s klasikou, kterou přizpůsobují svým zkušenostem, takže i jejich Chardonnay je specifické. Užijte si tak Itálii doslova plnými doušky. Navíc VinoDoc nabízí i fantastické panenské olivové oleje a balzámové octy, jež jsou rovněž v nabídce.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *