Koho si pozvat na čištění střech průmyslových budov?

O firemní prostory je třeba se starat, jedině tak dlouho vydrží. Budovy je nutné opečovávat a ideálně opravovat ještě ve chvíli, kdy nejsou v dezolátním stavu. Platí to třeba i pro střechy. Pokud zanedbáte jejich čištění, riskujete poškození.

Zárodky řas, mechů, lišejníků a hub nebo trus ptáků dokáží střechu nemálo poškodit. Mohou zarůstat dovnitř, dostat se i pod krytinu, stejně jako poškozovat povrch střechy. Z tohoto důvodu je tedy vhodné si jednou za čas pozvat profesionály na čištění.

Nechte střechu profesionálně vyčistit

Profesionální čištění střech nabízí například firma Dachman technik. Poradí si s domem i průmyslovou budovou velkého rozměru. Střechy čistí tlakovou vodou o tlaku 300 bar. Platí to jak pro střechy plechové, tak pro betonové a keramické tašky. Cena se určuje za m2, avšak pro konkrétní nacenění je potřeba se ozvat telefonicky či přes kontaktní formulář na webu.

Nátěr pomůže střechu udržet déle čistou

Nejlepší obranou proti poškození střechy je prevence. Proti mechům, lišejníkům a dalším rostlinám se bránit dá, stačí aplikovat ochranný nátěr střech. I ten vám firma aplikuje. Má speciální povrchově aktivní látku, která pronikne hluboko do pórů tašky a neutralizuje zárodky, bojuje i proti jejich tvorbě uvnitř.

Někdy je dobrou cestou renovace tašek

Co se týká taškových střech, někdy je nejlepším řešením jejich renovace. Sice se jedná o dražší metodu než jen o pouhý nátěr, avšak tašku ochrání na mnohem delší dobu. Taška se nalakuje, vypadá jako nová, je odolnější vůči UV záření, barva vydrží až 20 let. Samozřejmostí je odolnost vůči mrazu, snížení růstu řas, mechů a lišejníků. Povrch má navíc samočisticí efekt.

Všechny výše zmíněné opravy a údržby střech provádí společnost Dachman technik, stačí ji kontaktovat. Na prováděné práce poskytuje záruku ve výši 24 až 120 měsíců, podle použitých materiálů a stavu střechy na začátku renovace.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *