Půjčky se zástavou nemovitosti pomáhají rozjet i firmy bez finančních zdrojů

Ne každá firma má pro start podnikání dostatek financí. Jenomže banky se již dávno novým firmám nabídkami úvěrů nepodbízejí. Jak z toho ven, když se prostě bez peněz podnikat nedá?

Málokterá firma nepotřebuje do startu podnikání peníze. Je nutné nakoupit techniku, zásoby, ihned zaměstnat lidi, zařídit pronájem kanceláří… Náklady nebývají vůbec malé. Jenomže každé firmě start podnikání přece jen trvá. Požádat o úvěr v bance často končí neúspěchem. Bankovní instituce navíc lustrují i majitele firem a jejich jednatele. Často jejich finanční škraloup, velké množství úvěrů, nebo třeba jen horší bonita, může končit neúspěchem při vyřizování úvěru.

Firma bez historie nebývá důvěryhodnou

Dnes již nemusí stačit ani koupit starší firmu, aby měla historii. Nemluvě o tom, že to nemusí být bezpečné. Banky vyžadují k nahlédnutí rozvahu a výsledovku za předchozí léta. Takže problém s úvěrem může mít nakonec i firma s historií. Řešením této situace mohou být nebankovní úvěry. Obvykle se jedná o podnikatelský úvěr se zástavou nemovitosti. Zastavit jde nejen nemovitost ve vlastnictví firmy, ale rovněž soukromou, vlastní či cizí nemovitost se souhlasem jejího majitele.

Podnikejte s dostatkem finančních prostředků

Půjčky se zástavou nemovitosti jsou nejrychlejší cestou k rozvoji firmy. Firma Nebankovní finance nabízí půjčky se zástavou až na 30 let od 4,9 % p.a. Půjčit si máte možnost až 10 milionů korun bez toho, abyste museli dopředu informovat o tom, k čemu půjčku chcete využít, či naopak posléze vykazovat, jak byly prostředky vynaloženy. Peníze navíc lze získat již do 48 hodin od doložení potřebné dokumentace, což dokážete zajistit rovněž velice rychle. Nízké úroky jsou konkurenceschopnými bankovním úvěrům. Úvěr lze vždy předčasně splatit a třeba přejít na standardní bankovní úvěr u své banky.

Prostředky pro podnikání online

Moderní nebankovní financování zajistí finance pro vaše podnikání zcela online. Nemusíte nikam chodit. Veškerou dokumentaci pro získání úvěru vyřídíte kompletně vzdáleně, tedy online.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *