Jak se dá vyřešit likvidace aut rychle?

Máte doma auto, které už je nepojízdné, nebo prostě jen tak staré, že už ho nehodláte prodávat? Co s ním? Kde ho od vás převezmou? Kde se o něj postarají? Kolik za něj ještě můžete dostat peněz? Zjistěte to hned online!

Likvidace aut je doménou společnosti Zahotové. Už dle názvu můžete správně odhadnout, že vykupuje vozidla za hotové peníze na ruku, ihned na místě. Nevykupuje pouze vraky, nýbrž jakákoliv vozidla, ať už jde o auta soukromá, pracovní, stavební stroje a mnoho dalšího. Dokonce vykoupí i bourané automobily a další stroje ve špatném stavu. Nutné je pouze to, aby měla čtyři kola, jinak by si je firma nemohla odvézt.

Zjistěte předběžnou hodnotu vašeho auta online

Společnost svým zákazníkům nabízí dvě obrovské výhody. Tou první je možnost zjistit předběžnou cenu vozidla ještě před tím, než vůbec obětujete nějaký čas. Nemusíte si s nikým domlouvat schůzku, prostě jen online vyplníte formulář. Do toho uvedete co nejpodrobnější údaje o vašem vozidle, přidáte nějaké fotografie a pak už pouze vyčkáte, až vám odborníci po zhodnocení všech informací pošlou předběžnou částku. Budete-li s ní souhlasit, dohodnete si schůzku.

Podle čeho je odhadována cena? Samozřejmě podle stavu vašeho vozidla, podle toho, jak poptávané jsou náhradní díly na trhu, jaká je aktuální výkupní cena železa atd.

Vyřešte vše jednoduše a rychle

Druhou obrovskou výhodou tohoto způsobu likvidace vozidel je rychlost. Jakmile si dohodnete schůzku, zástupci firmy za vámi přijedou kamkoliv po republice, třeba hned zítra. Na místě si vozidlo ještě jednou pořádně prohlédnou, případně mírně upraví navrhovanou cenu. Ihned podepíšete smlouvu, dostanete peníze na ruku a zástupci firmy si vozidlo odvezou. Pro vás tím veškeré starosti končí, nemusíte se zabývat ekologickou likvidací ani ničím dalším. Veškerou administrativu zařídí odborníci.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *