Přiznáni k dani z příjmů a další formuláře na jednom místě

Znáte někoho, kdo by rád vyplňoval formuláře? Nejspíš ne. Je to práce zdlouhavá a mnohdy se u ní dost napřemýšlíte, protože pochopit, co vlastně máte vyplnit, může být docela oříšek. Přitom takových formulářů musíme neustále vyplňovat spoustu. Přiznání k dani z příjmů, podací lístek na poštu, přihláška do sportovního klubu, vyúčtování odvodu z elektřiny ze slunečního záření, a tak bychom mohli jenom pokračovat.

Téměř sedm stovek různých formulářů, které se občanům ČR v různých životních situacích mohou hodit, dali dohromady ve firmě KASTNER software. Vyvíjí totiž software, ve kterém všechny tyhle formuláře můžete vyplňovat. Hezky přehledně na jednom místě.

Software pro vyplnění formuláře a elektronické podání

FORM studio je software, který přijde vhod v domácnosti i ve firmě. Umožní vám editovat formuláře v editoru s intuitivním ovládáním. Nebudete plýtvat čas zorientováním se v každém jednotlivém formuláři, protože ve FORM studiu vypadají všechny stejně. Navíc vás čeká automatické doplňování údajů a chytré funkce zrychlující psaní. Software je chytrý, dokáže si propojit související údaje nebo převzít informace z formulářů, které jste již dříve vyplnili. Dá vám tipy k vyplnění a upozorní vás na všechny nesrovnalosti a chyby.

Snadnější je i podání formuláře

Co pak s vyplněným formulářem? Můžete ho vytisknout, ale také podepsat elektronicky a rovnou poslat. Pokud jde o přiznání k dani z příjmů, z aplikace FORM studio ho lze poslat přímo datovou schránou. Software však podporuje i jiné typy elektronického podání. A až budete stejný formulář vyplňovat za rok, poradí vám, jak jste ho podali loni. Ukládá si veškeré informace včetně vyplněných formulářů, takže je máte hezky na jednom místě.

KASTNER software dále vyvíjí také pokladní software ENTER a ekonomický software STEREO. To jsou programy určené spíše pro firmy. FORM studio ovšem využijete i jako soukromá osoba. Na zkoušku je zdarma!

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *