Svatební šaty na míru? Ta nejlepší volba!

Vdáváme se pouze jednou za život, tedy aspoň ty šťastnější z nás. Kdo už se tedy rozhodne uspořádat velkou svatbu, neměl by na ní šetřit. A rozhodně ne na svatebních šatech.

Svatební šaty si lze půjčit, nebo zakoupit. Cena vychází přibližně stejně. Platíte i za to, že se vám šaty upravují na míru. Kromě toho je potřeba zvážit, jestli se chcete celý den strachovat o půjčený oděv.

Mnohdy se navíc při návštěvě svatebního salonu nevěsty zhlédnou v nějakých šatech, které jim ale vůbec nesedí, bylo by potřeba je celé přešít. Zkrátka a jednoduše, důvody pro svatební šaty na míru jsou různé. Své by o tom mohla povídat Karolína Vávrová, která už dlouhé roky obléká nevěsty. Jestli právě sháníte Praha – svatební šaty, Karolína určitě stojí za zvážení.

S láskou šité šaty přesně podle vašich přání

Každá nevěsta se chce cítit jako princezna a Karolína jim tento sen plní. Šaty stačí slovně popsat, přidat pár obrázků na inspiraci a také informace o tom, co rády nosíte. Na první osobní konzultaci se pak dořeší detaily. Na druhé už si zkoušíte šaty, na třetí jsou pak téměř hotové, doladí se jen délka a další drobnosti. Ideálně je dobré s prvotní schůzkou začít půl roku před svatbou, avšak dá se to zvládnout i rychleji.

Zakázkové krejčovství i květinářství

Karolína má vystudovanou oděvní školu a skvělé estetické cítění. Praha – zakázkové krejčovství Kaya The Tailor najdete na Černém Mostě. Kromě svatebních šatů Karolína šije i další dámské oděvy, jako jsou vycházkové a společenské šaty, sukně, topy a kabáty. Ve spolupráci s make-up artistkami nevěstám nabízí také make-up a květinovou výzdobu – slavobránu, výzdobu stolů, prostor svatby.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *