Jak si vydělat? Zkuste pletení

Ruční práce jsou stále oblíbenějšími aktivitami, které mohou být nejen hobby. Výrobky od lokálních tvůrců si získávají stále větší sympatie, dokonce je dokázáno, že na sociálních sítích lidé rádi vyhledávají a podpoří tvůrce nabízející něco originálního. Pokud vás baví tvoření, proč to i neprodat. Co takhle pletení?

Výměnné jehlice KnitPro – snadné pletení

S design markety se doslova roztrhl pytel a touha nakupujících neklesá, naopak. Rádi si dopřejí originální svetr, designovou šálu či stylovou čepici nebo jedinečné rukavice, které nemá nikdo jiný. Jestli máte vztah k módě, pak vás možná baví šití. Takových výrobků není málo, ale pletené výrobky? To jen tak někdo nenabízí. Přitom, pokud se objeví tvůrce s originálními kousky, podpoří ho influenceři a lidé si rádi zaplatí i tisíce. Jestli se do toho chcete pustit i vy, dáme vám několik rad. Spolehlivé náčiní je samozřejmostí. Mezi osvědčené pomocníky patří výměnné jehlice KnitPro, které jsou kruhové. Proč budou pro vás dobré? Jejich předností je skutečnost, že mají hladký povrch a očka při posouvání nijak nedrhnou. Další devízou je jejich lehkost, skvěle se s nimi pracuje. Proč toto zmiňujeme? Pletení se nezdá náročné, ale pokud tuto činnost provádíte pár hodin, mohou vás z těžších jehlic bolet ruce. Zabrat pak dostávají i zápěstí nebo karpály. I prsní svaly vás mohou bolet jako po cvičení, protože úpony jsou v těle propojené. A jestli nebudete plést jen pro sebe, musíte mít co nejpohodlnější náčiní.

Praktická sada háčků na háčkování

Jestli se vám chce spíš do drobnějších doplňků, protože svetry se vám zdají pracné, zkuste háčkování. S jeho pomocí docílíte jiného vzoru než u pletení. Samozřejmě i svetr upletete, ale docílit lze i výrobků z různých materiálů a odlišných velikostí. Z tvrdší příze krásně uháčkujete dečky, ozdoby do vašeho domova. Pro zpevnění je lze ještě naškrobit. A kdo je zručný, vyrobí i nádherné šperky jako z krajky. Sada háčků na háčkování vám tedy nesmí chybět. Kde hledat výbavu? Třeba na webu Propleta.cz.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *