Šperky s přírodními kameny neztrácejí svou hodnotu ani eleganci po dlouhá staletí

Blíží se vánoční čas, který je spojený s obdarováním milovaných osob. Pokud vám stále vrtá hlavou, jaké překvapení pro ně pořídit, vsaďte na šperky s přírodními kameny či perlami. Již od pradávna patřily klenoty s drahokamy k nejprestižnějším záležitostem a svou hodnotu si zachovaly do dnešní doby.

Hledáte-li skvost jako stvořený pro dámu, darujte jí náramek růženín nebo sadu složenou z perlového náhrdelníku, náušnic, náramku a prstenu. Perly se hodí téměř pro každou příležitost. Jsou vhodné do společnosti i práce. Nehledě na to, že se pyšní přírodní kameny s blahodárnými účinky na zdraví a magickými vlastnostmi.

Věřte síle perly!

Darujete-li ženě jemný náhrdelník s perlami, bude šťastná. Jestliže se narodila ve znamení Blíženců, Kozoroha, Raka, Ryb nebo Vah, potěšení bude znásobeno. Perla je symbolem čistoty, lásky a dokonalosti. Pomáhá při duchovním vývoji, působí proti alergiím, problémům v dutině ústní a zlepšuje trávení a zažívání.

S růženínem oslníte

Pakliže se vaše drahá polovička narodila ve znamení Býka či Vah anebo má prostě ráda růžovou barvu, věnujte jí náramek s růženínem. Tento kámen je určen pro všechny jedince, kteří jsou citliví, vnímaví, milující krásu a rovnováhu. Na druhou stranu jim pomohou najít v životě harmonii, usnadní jim rozhodování a budou navazovat lehce přátelské vztahy. Růženín vám dopřeje klidný spánek, zlepší se stav pleti i krevní oběh a prokrvení.

Něco pro muže

Pro pány se hodí náramek s lávovými kameny nebo šperk se světle modrým jaspisem. Lávový kámen je vhodný pro buřiče, protože je zklidní a začnou mít ochranitelské sklony. Najednou pocítí životní radost a budou vitálnější. Jaspis působí na mužské libido a pomáhá při problémech se zažíváním. Jaspis sedne k mužům, kteří jsou cílevědomí, odvážní, ale také skromní a trpěliví a potřebují najít správný životní směr.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *