Tetování je potřeba si vždy důkladně promyslet

Ještě poměrně nedávno měli tetování pouze lidé, kteří pobývali nějaký čas v armádě, případně byli zavření v některém z našich nápravných zařízeních. Tyto časy jsou však již nenávratně pryč. Dnes jsou kérky vysoce oblíbené nejen ve spodních, ale i vrchních patrech společnosti.

Chyby se neodpouští

Dříve se člověk před tetováním hodně rozmýšlel, ale dnes se stále více lidí dává tetovat, aniž by nad tím kdovíjak dlouho dumali. To je samozřejmě špatně, jelikož kůže si pamatuje a tetování není snadné se zbavit. Je pochopitelně možné k tomuto účelu použít adekvátní laser, nicméně ten rozhodně není dokonalý.

Nejenže je jeho použití poměrně drahé, ale rovněž po takovém zákroku zůstávají jizvy. Kdo si tudíž vybere špatné tetování, třeba ve formě jména svého bývalého milence, ten se s tím bude muset nějak smířit nebo si zaplatit drahé odstraňování laserem.

Vhodný salon

Důležité rozhodnutí je také výběr místa, respektive samotného tatéra. Existuje celá řada amatérů, kteří jsou skutečně docela dobří a zároveň levní. Ti ovšem často dělají svou práci s nevyhovujícími nástroji v hygienicky nepříznivém prostředí. Kdo nechce chytit nic ošklivého, ten si raději našetří nějakou tu tisícovku navíc a najde si opravdové odborníky.

Takové lze najít třeba v tetovacím salonu Praha. Jedná se o příjemné místo, které je plně uzpůsobené pro realizaci tetování. V tetovacím studiu Praha skutečně nehrozí, že by snad člověk kvůli špinavé jehle mohl něco chytnout.

Následná péče

Aby tetování vyšlo tak, jak má, je nezbytné se o něj také dostatečně starat. Minimálně to platí pro prvních několik dní až týdnů po jeho dokončení. Není potřeba nic extra. Bohatě postačí, když inkriminovaná část nepřijde do kontaktu s vodou nebo slunečním zářením. Hodně také pomůže novopečené tetování mazat indulonou či jiným obdobným krémem.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *