Pořádná kuchyňe je středobodem celého domu. Jak ji sestavit?

Prostory kuchyně jsou místem, kde plníte jednu z nejdůležitějších lidských potřeb. Stejně tak slouží k socializaci s celou rodinou, přáteli i dalšími návštěvami. Přesně proto musí být daná místnost naprosto dokonalá bez jakýchkoliv kompromisů. Jaké řešení vás nadchne?

Zapomeňte na okoukaný nábytek

V průběhu let jste si zajisté všimli, že ať už navštívíte libovolný obchod s nábytkem, všude prodávají úplně totožné zboží (jen s jiným názvem). O poměru špatné kvality za vysokou cenu ani nemluvě. Přesně proto se většina náročnějších rodin spoléhá spíše na řešení přímo na míru.

V tomto oboru si spoustu pozitivních recenzí zasloužily třeba kuchyně na Míru v Kutné Hoře a kuchyně na míru v Hradci Králové. Obě pobočky patří pod známou společnost L J spol. s r. o., jež vyrábí nábytek na míru déle než dvacet dlouhých let. Jakých služeb se dočkáte, pokud se spolehnete na ověřené řemeslníky?

Komplexní péče i s návrhem

Vše začíná nezávaznou úvodní konzultací, během níž vyjádříte svá přání. Poté vám daní profesionálové vytvoří 3D návrh zcela zdarma. Vy jej buď odsouhlasíte, nebo navrhnete libovolné úpravy. Zkrátka a dobře budete vědět předem, co můžete očekávat.

Poté si již jen počkáte na kompletní výrobu nábytku, jeho doručení a finální instalaci. A co víc, budete se moci těšit na prodlouženou sedmiletou záruku.

Jaký styl je pro vás ten pravý? Je nám jasné, že takové rozhodování je někdy zdaleka nejtěžší součástí celého procesu.

Přesně proto se podívejte na internetové stránky pod výše vloženými odkazy, kde si budete moci prohlédnout fotografie z předchozích projektů těchto řemeslníků (v sekci „Realizace“). Uvidíte moderní, klasické, rustikální, tmavé, světlé i další možné styly. Díky tomu načerpáte potřebnou inspiraci a budete mít snadnější rozhodování.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *