Přemýšlíte, jak se rychle a výhodně zbavit starého autovraku?

V České republice jezdí více než 6 milionů osobních automobilů. O něco hůře vypadající statistikou je jejich stáří. Přece jen vlastníme jeden z nejstarších vozových parků v celé Evropě. To s sebou přináší ohromnou zodpovědnost v podobě servisování, neustálých oprav a ekologické likvidace. Jak se zbavit nepojízdného autovraku?

Zapomeňte na inzeráty

Někteří podnikavější jedinci se v daných situacích snaží vydělat s pomocí náhradních dílů. Přesně proto vystaví řadu internetových inzerátů a následně čekají, kdo se ozve/neozve. Takový postup je velmi pomalý, nejistý a ve výsledku nepřináší kýžené finance.

Chcete vše vyřešit ihned, bez starostí, a ještě si přijít na opravdu zajímavé částky? V takové situaci je správnou volbou spíše profesionální likvidace vozidla. Mezi nejoblíbenější odborníky patří třeba známá společnost Ekologická likvidace vozidel.

Tito specialisté se pohybují v okolí Liberce, Jablonce nad Nisou, Frýdlantu, Turnova, Mladé Boleslavi, Semil, Hrádku nad Nisou a Tanvaldu. Bydlíte-li tedy v okolí zmíněných měst, máte vyhráno.

Hotovo raz dva

Po úvodní konzultaci můžete očekávat návštěvu daných odborníků, kteří zajistí odtah nepojízdného vraku do 100 kilometrů zcela zdarma. Na peníze nebudete muset čekat, protože je obdržíte ihned na místě, a to na ruku. Jak velké částky lze obdržet? Počítejte klidně až s deseti tisíci korunami.

Finálním dílkem skládačky je vystavení dokladu o ekologické likvidaci vašeho vozidla. Ten poté přinesete na příslušný úřad a máte hotovo.

Jak na to? Nejdříve si otevřete webové stránky pod odkazem https://zlikvidujauto.cz. Na základě nezávazného kontaktního formuláře se brzy dozvíte cenovou nabídku i další důležité podrobnosti. Případně se můžete osobně zastavit na pobočce v Raspenavě.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *