Jak nám může EFT terapie pomoci?

Duševní problémy má dnes leckdo. Ne každý je však chce řešit. Na jednu stranu tím možná ušetří trochu času a peněz, na stranu druhou však může být toto rozhodnutí fatální. Psychická tryzna se totiž většinou zhoršuje, a tím ničí dotyčnému i jeho okolí život.

Proč řešit stres a další duševní potíže?

V současné době jsou miliony lidí po celém světě nucení se dnes a denně vypořádávat s nezdravým množstvím stresu. Často se tím příliš nezaobírají a jdou prostě dál. Každý má však své limity, po jejichž překročení může dokonce dojít až ke zhroucení.

Proto je potřeba stres řešit v počátku, ideálně se mu zcela vyhnout. Není-li to možné, je moudré se alespoň naučit odpočívat a meditovat. V případě, že toto stačit nebude, je nezbytné vyhledat odborníka ve formě terapeuta.

Která terapie je ta nejvhodnější?

Když má člověk duševní problémy, rozhodně by navštěvovat terapie měl. Ty klasické jsou ale na dlouhé lokte a ne každý v sobě najde tolik síly, aby své vnitřní démony dokázal potírat postupně, často několik let.

EFT terapie na to jde trochu jinak. Kombinuje totiž možnosti klasické terapie a fyzické stimulace vybraných tělesných bodů. Zkušený terapeut dokáže klienta, jenž se nebojí se dostatečně otevřít, zbavit alespoň částečně potíží již po první schůzce.

Existují případy, kdy i jedna hodina terapie byla dostatečná. Obecně se ovšem doporučuje se s terapeutem setkat více než jednou.

Vyplatí se EFT terapie?

V současné době prakticky neexistuje efektivnější způsob léčby psychických poruch, než je EFT terapie. Z tohoto hlediska se tedy rozhodně vyplatí.

Ovšem i finančně jde o velmi dobrou investici. Běžně se EFT terapie cena pohybuje okolo jedné tisícikoruny, což dnes nejsou žádné velké peníze.

Hodně samozřejmě záleží na terapeutovi. Za toho dobrého se vyplatí si klidně i připlatit. Mezi takovéto odborníky se řadí například paní Daniela Vojtová, jejíž služby si lze objednat třeba na jejím webu eft-danielavojtova.cz.

Mohlo by se vám také líbit...

Populární příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *